Det Værste Par
Stacks Image 32
En humoristisk podcast om parforholdet og livet som forældre…
Stacks Image 14

Martin Nørgaard og Sofie Flykt er komikere, kærester, kolleger, forældre... og hundeejere. Nu har de også en podcast sammen, hvor de vender og drejer det moderne parforhold og alt hvad der følger med.

Støt på 10er

FIND OS PÅ ITUNES - ABONNÉR PÅ PODCASTEN MED RSS

FIND OS PÅ INSTAGRAM - SEND OS EN MAIL PÅ KONTAKT@PARPODCAST.DK

Episode 71 - Bremselængde

I dag synger vi en del, og så har Sofie favnen fuld af gode og dårlige anbefalinger. Så er der som sædvanlig skøn lytterpost og en livsbekræftende datinghistorie fra den virkelige verden. God weekend!

Download Episode

Episode 70 - Kønsvarde

Det er fredag på en mandag! Vi svigtede jer i fredags fordi vi ikke havde tid til at optage et afsnit, men det har vi i dag. Vi har endnu engang forsøgt at tømme postkassen, og det lader sig heller ikke gøre i denne omgang! Men vi får gjort et godt indhug i bunken af dejlige lyttermails. Tak fordi I lytter med og tak fordi I sender os post!

Download Episode

Episode 69 - På den lyse side

Solen skinner, hverdagen er så småt på vej tilbage i det lille hjem og Sofie har spurgt jer kære lyttere hvad I synes er det positive ved alt det der sker lige nu - og I har svaret! Så i dag står i positivitetens tegn! God weekend.

Download Episode

Episode 68 - Page og næsering

Sofie overvejer at få sin næsering tilbage og måske i samme ombæring få sig en lækker page. Martin lever stadig drømmen. Og ER DJ Alligator død eller hvad?

Download Episode

Episode 67 - Corona crossover feat. Farmænd

Bonusafsnit! For et par dage siden spurgte Jasper Ritz og David Mandel om vi ville være gæster i deres podcast "Farmænd". Og det ville vi gerne. Samtidig øjnede vi chancen for at lave en skøn crossover. Så nu er vi alle sammen gæster i hinandens podcast! Hvis du ikke kender "Farmænd" så skynd dig ind og giv den et lyt. Stay safe og vi lyttes ved!

Download Episode

Show more posts

Nyeste Episoder
Alle Episoder