Det Værste Par
Stacks Image 32
En humoristisk podcast om parforholdet og livet som forældre…
Stacks Image 14

Martin Nørgaard og Sofie Flykt er komikere, kærester, kolleger, forældre... og hundeejere. Nu har de også en podcast sammen, hvor de vender og drejer det moderne parforhold og alt hvad der følger med.

Støt på 10er

FIND OS PÅ ITUNES - ABONNÉR PÅ PODCASTEN MED RSS

FIND OS PÅ INSTAGRAM - SEND OS EN MAIL PÅ KONTAKT@PARPODCAST.DK

Episode 65 - Irriterende typer

Martin er irriterende og Sofie deler lammere ud til højre og venstre. Og så er der flere shoutouts fra lyttere til mennesker der fortjener et kæmpe skulderklap! Stay safe - vi lyttes ved i næste uge.

Download Episode

Episode 64 - Shoutouts

I dag sender vi kæmpe skud ud til alle dem der skal sendes skud ud til! Vi har spurgt jer lyttere om hvem I gerne vil rose, sende en hilsen til eller bare give en langdistance highfive og I har svaret! Tak for det. Og send endelig flere, så tager vi en runde mere i næste uge. Pas på jer selv!

Download Episode

Episode 63 - Kalder alle vogne!

KALDER ALLE LYTTERE! Vi har en hjemmeopgave til jer. Hvis I kender nogen der fortjener en hyldest her under coronakrisen - det kan være din kone der er læge, din far der er politimand, din nabo der kører mad ud til folk. Det kan være dit barn der har opført sig eksemplarisk. Det kan være en kollega der gør arbejdsdagen til en fest! Hvad ved vi! Det er ligemeget! Bare én du synes fortjener et kæmpe klap på skulderen. Så send os en besked med navn og en lille historie og så sender vi et kæmpe shout-out afsnit på fredag. Vi lyttes ved!

Download Episode

Episode 62 - Undtagelsestilstand

Danmark er i lockdown-mode, det er en historisk og alvorlig situation, og fremtiden er usikker. Hvis du skulle have brug for at høre to uvidende idioter snakke uinformeret og uhøjtideligt om tingenes tilstand, så har du fundet det rette podcastafsnit.

Download Episode

Episode 61 - Hundedragten

Vores hund har fødselsdag, og det fejrer vi ikke på nogen måde nær så meget som vi åbenbart snakker om det. Så er det også i dag at vi taler om den nye voldtægtslovgivning og ting der er relaterede til det emne. Spænd sikkerhedsselen. Til sidst en dejlig datinghistorie!

Download Episode

Show more posts

Nyeste Episoder
Alle Episoder