Det Værste Par
Stacks Image 32
En humoristisk podcast om parforholdet og livet som forældre…
Stacks Image 14

Martin Nørgaard og Sofie Flykt er komikere, kærester, kolleger, forældre... og hundeejere. Nu har de også en podcast sammen, hvor de vender og drejer det moderne parforhold og alt hvad der følger med.

Støt på 10er

FIND OS PÅ ITUNES - ABONNÉR PÅ PODCASTEN MED RSS

FIND OS PÅ INSTAGRAM - SEND OS EN MAIL PÅ KONTAKT@PARPODCAST.DK

Episode 55 - Kroppen af poppen

I dag skal det handle om kroppen! Vores kroppe, vores forhold til vores kroppe, parforholdskroppen eller mangel på samme. Og så får vi en dejlig datinghistorie til sidst!

Download Episode

Episode 54 - Slikegoisten

Sofie er blevet 36, og det er en helt ny verden der åbner sig for hende. "Sofie Anbefaler" er tilbage i topform. Så snakker vi om at rejse med et barn, og vi har en disput der for en gangs skyld handler om at Sofie er lidt en skiderik! Og så svarer vi på post! Det og meget mere i dagens afsnit.

Download Episode

Episode 53 - Nytårsforsæt

Det er 2020 og vi starter året med at snakke om nytår, nytårsforsæt og nytårstaler. Og som sædvanlig en masse andet sludder!

Download Episode

Episode 52 - En ordentlig moppedreng

Så er vi allerede tilbage med endnu et afsnit - et langt et af slagsen! Vi tager på ferie lige om lidt, så vi efterlader jer med et marathonafsnit, hvor vi får vendt en masse ting. Sofie kan ikke lide at se sig selv optræde, vi snakker om søvn, om disputer og så tømmer vi indbakken for post! Og så ses vi på den anden side af vores lille familierejse.

Download Episode

Episode 51 - En sludder for en sladder

Det er søndag, og vi forsøger at klemme en optagelse ind mens vores datter sover middagslur. Det går ikke så godt, og derfor er dagens afsnit også mest bare - ja - en sludder for en sladder. Men vi vender stærkt tilbage!

Download Episode

Show more posts

Nyeste Episoder
Alle Episoder