Det Værste Par
Stacks Image 32
En humoristisk podcast om parforholdet og livet som forældre…
Stacks Image 14

Martin Nørgaard og Sofie Flykt er komikere, kærester, kolleger, forældre... og hundeejere. Nu har de også en podcast sammen, hvor de vender og drejer det moderne parforhold og alt hvad der følger med.

Støt på 10er

FIND OS PÅ ITUNES - ABONNÉR PÅ PODCASTEN MED RSS

FIND OS PÅ INSTAGRAM - SEND OS EN MAIL PÅ KONTAKT@PARPODCAST.DK

Episode 50 - Har du husket at binde dit barn i dag?

Vidste du at Sokrates har skrevet en bog der hedder "Globalismus Maximus"? Vidste du Sofie er virkelig god til at lave stemmer? Og hvordan er det egentlig med børneopdragelse, er det en god idé eller skal det afskaffes? Alt det, og meget mere i dagens afsnit. Tak fordi du lytter med!

Download Episode

Episode 49 - Til døden os kilder

Vi er tilbage! Der har været forskellige komplikationer der gjorde det umuligt at optage - og dem fortæller vi frejdigt om i dagens afsnit. Så snakker vi også om døden, og så er der som altid dejlig post. Og Sofie anbefaler igen ting og sager. Du kan i øvrigt stadig købe billetter til Martins onemanshow! Vi lyttes ved, og måske ses vi endda også.

Download Episode

Episode 48 - Temperament

I dag småsnakker vi om løst og fast og svarer på spørgsmål fra lytterne - og bliver facttjekket!

Download Episode

Episode 47 - Suttekæder

I dag får vi et spændende indblik i diverse modediller fra Sofies teenageår, vi snakker om juridisk kønsskifte for børn, Sofie har læst en artikel om lykke og så har hun også et godt svar til et svært lytterdillemma. Og så slutter vi med noget så sjældent som en undskyldning til Martin. What a day!

Download Episode

Episode 46 - Me gusta passionado

Vi sludrer om succes, op- og nedture, Sofie anbefaler ting du kan se og fraråder dig at se nogle andre ting. Så har vi parforholds-coaching frisk fra BT og en dejlig historie fra Tinders forunderlige univers.

Download Episode

Show more posts

Nyeste Episoder
Alle Episoder