Det Værste Par
Stacks Image 32
En humoristisk podcast om parforholdet og livet som forældre…
Stacks Image 14

Martin Nørgaard og Sofie Flykt er kærester, kolleger, forældre... og hundeejere. Nu har de også en podcast sammen, hvor de vender og drejer det moderne parforhold og alt hvad der følger med.

Støt på 10er

FIND OS PÅ ITUNES - ABONNÉR PÅ PODCASTEN MED RSS - FIND OS PÅ FACEBOOK - SEND OS EN MAIL

Episode 47 - Suttekæder

I dag får vi et spændende indblik i diverse modediller fra Sofies teenageår, vi snakker om juridisk kønsskifte for børn, Sofie har læst en artikel om lykke og så har hun også et godt svar til et svært lytterdillemma. Og så slutter vi med noget så sjældent som en undskyldning til Martin. What a day!

Download Episode

Episode 46 - Me gusta passionado

Vi sludrer om succes, op- og nedture, Sofie anbefaler ting du kan se og fraråder dig at se nogle andre ting. Så har vi parforholds-coaching frisk fra BT og en dejlig historie fra Tinders forunderlige univers.

Download Episode

Episode 45 - Swiper ikke nej til klunker

Vi er tilbage efter en lille bitte sommerferie. Du bliver opdateret på alt hvad vi har lavet siden du hørte fra os sidst, og så får vi lidt feedback på vores personlighedstest. Og så er der en historie om en lytters første seksuelle oplevelse som du ikke vil gå glip af.

Download Episode

Episode 44 - Karkaouv

Shazam for planter findes! Sofie navngiver børn ud fra den tankegang mange bruger når de skal navngive deres hund. Vi tager en personlighedstest. Kakao er både psykedelisk og euforisk. Vi ranter om grænserne for satire. Og så er der en god, saftig lytter-dating-historie. Send endelig flere af dem!

Download Episode

Episode 43 - Det Værste Par

I dag finder vi endelig frem til det navn vi skal hedde fra nu af og i al fremtid! Vi får os også en god snak om håndværkere, om tolerance, vi svarer på post og vi lukker lort ud. Alt er ved det gamle - undtagen navnet på podcasten!

Download Episode

Show more posts

Nyeste Episoder
Alle Episoder